Wij hebbeneen rijke geschiedenis

Ons bedrijf bestaat uit vakbekwame professionals die samen bijdragen aan een duurzame en innovatieve samenwerking.

Al 35 jaar op Maatschappelijk Verantwoord Bouwen

Op 1 mei 1982 wordt een loonbedrijf te Ouderkerk a/d Amstel overgenomen, bestaande uit enige tractoren met werktuigen, een hydraulische mobiele graafmachine, alsmede een man personeel. In 1992 verhuist het bedrijf naar de huidige locatie te Amstelveen.

Tevens wordt het bedrijf omgezet in het huidige Loonbedrijf en grondverzet Jan van der Lee bv. Het bedrijf was in begin 1997 successievelijk uitgegroeid naar 14 tractoren plus werktuigen, 10 hydraulische graafmachines en 21 man personeel. Inmiddels is het personeelsbestand van de twee bedrijven gegroeid naar circa 50 werknemers en heeft het bedrijf een flexibele schil van vakbekwame zelfstandigen zonder personeel en collega-bedrijven om zich heen verzameld.

Begin 1997 zijn de cultuurtechnische werkzaamheden ondergebracht onder een aparte bv: van der Lee Amstelveen Groen bv. Deze beide bv’s vallen onder de holding Van der Lee Amstelveen Beheer bv.

In 1997 is het bedrijf ISO 9002 gecertificeerd na de goed bevonden audit. Dit is in 2005 omgezet naar ISO 9001. In 2005 heeft het bedrijf na een lange weg bewandeld te hebben het VCA* certificaat in ontvangst mogen nemen. In 2012 is de CO2 footprint geverifieerd. April 2014 is de certificatie voor CO2 footprint niveau 3, behaald. Geconcludeerd kan worden dat nog steeds sprake is van een stijgende lijn.