Onze diensten

Verhuur

Ons uiteenlopende machinepark bevat een breed scala aan machines, hierdoor kunnen wij u voor elke specifieke opdracht de passende aanbieden. Wij streven er naar om ons diverse machinepark modern en gekeurd te houden. Hierdoor voldoen wij aan de laatste ontwikkelingen en/of eisen met betrekking tot duurzaamheid en veiligheid. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers te allen tijde snel, veilig en vakkundig van dienst zijn, waarbij we het milieu altijd in ogenschouw nemen.

Om uw werk zonder zorgen te kunnen blijven doen, bieden wij verhuur op maat. Zo kunt u machines huren voor een dag, enkele weken of zelfs maanden. Wat u ook kiest, de machine voldoet altijd aan de eisen van uw opdracht. Wij zorgen er voor dat de gewenste machine, inclusief bemanning en toebehoren, op de juiste tijd en locatie kan beginnen.

Grondverzet

Onder grondverzet verstaan we meerdere soorten werkzaamheden, onder andere: uitgraven, ophogen en/of verplaatsen. Deze werkzaamheden gaan vaak vooraf aan het bouwen van bijvoorbeeld wegen of constructies, maar ook het aanleggen van dijken of het omleggen van een sloot valt hier onder. Voor ieder type werk en ondergrond, hebben wij de juiste (specialistische) machines. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in deze tak van sport en kunnen u van dienst zijn bij kleine en zeker ook bij grootschalige projecten.

Groenvoorziening

Groenvoorziening behelst het onderhouden van de aanplant in een gebied dan wel het aanbrengen of voorzien van groen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van schoolpleinen, parken, plantsoenen, begraafplaatsen, vijvers, (bedrijfs)tuinen, recreatiegebieden en groen in woonwijken. Deze groenvoorzieningen voeren wij uit voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren.

Elk project begint bij het in kaart stellen van uw wensen en behoeften. Hierin denken wij graag met u mee. Zo denken wij mee over bijvoorbeeld een ontwerp, maar bekijken we ook gezamenlijk of werkzaamheden efficiƫnter of beter kunnen. Samen naar het beste resultaat.

Transport

Het transporteren van machines en grondstoffen/bouwstoffen is maatwerk. Het is een bezigheid waar wij dagelijks mee te maken hebben. Wat uw wensen ook zijn, met het juiste materieel, chauffeurs en planning kunnen wij u in elke situatie van dienst zijn. Of het nu een minigraver, een tractor, een grader, zand, puin of een complete breekinstallatie betreft; wij kunnen het voor u vervoeren.

Onze ervaren medewerkers denken met u mee voor de beste oplossing omtrent het transport. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken. Wij leveren uw machine en/of grondstof/bouwstof op de afgesproken locatie en tijd.

Beschoeiing

Middels jarenlange ervaring zijn wij inmiddels gespecialiseerd in het plaatsen van beschoeiingen in de meest uiteenlopende situaties. Een goede beschoeiing of grondkering in uw tuin is essentieel om uw grond van het water te scheiden. Door het plaatsen van een beschoeiing voorkomt u dat er grond verloren gaat aan de waterkant. Ook kan een beschoeiing zorgen voor een ophoging van uw tuin.

Wij hebben jarenlange ervaring in beschoeiingen, damwanden en grondkeringen. Onze klanten zijn uiterst tevreden met onze diensten en de creatieve oplossingen die wij aandragen om een gewenste situatie te bereiken.